Pre-estrena a Sant Andreu del musical "Per sobre de totes les coses"

La representació d’aquest dissabte a les 20 h. és una pre-estrena del musical que la companyia estrenarà al teatre Gaudí de Barcelona el mes de juliol

Per sobre de totes les coses és una adaptació del  musical nord-americà BARE: A POP OPERA de Damon Intrabartolo i Jon Hartmere  que va ser estrenat a Los Angeles l’any 2000.
Sota la direcció de Daniel Anglès i producció d’Oriol Miras, el musical arriba amb la versió catalana. L’actuació d’aquest dissabte a les 20.00h al Teatre Núria Espert serà en format concert i estarà presentat per Daniel Anglès, director de l’espectacle.
Per sobre de totes les coses és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.
Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat.
Entrades a 10 euros que es poden comprar una hora abans de l’inici de l’espectacle al Teatre Núria Espert.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article