Cornellà acull l'exposició "100 anys de Basquetbol a Catalunya, del pati al parquet"

Aquest diumenge, 1 de juny ,a les 12h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició "100 anys de Basquetbol a Catalunya, del patí al parquet" al Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, que està integrat a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. L'exposició, que està produïda per la Fundació de Bàsquet Català  amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica, es podrà visitar fins al 27 de juliol en aquests horaris, Diumenges i festius, de 10h a 14h, de dilluns a divendres, en hores a convenir (grups concertats). La Fundació del Bàsquet Català, entitat creada l'any 1992, té com a objectius preservar el patrimoni del basquetbol català, fomentar i promoure el basquetbol català en els seus aspectes històrics, culturals, sociològics, jurídics i tècnics, així com reconèixer aquelles persones amb una llarga i destacada trajectòria de servei a l'esport del basquetbol.
La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Patrimoni Cultura, ha establert col·laboració amb la Fundació del Basquet Català desenvolupant estratègies de suport i cooperació amb les polítiques culturals de la província de Barcelona i posant a disposició dels museus integrats a la Xarxa de Museus Locals un programa d'exposicions itinerants com és el cas de l'exposició "100 anys de Basquetbol a Catalunya, del pati al parquet".
La itinerància d'aquesta mostra comença diumenge a Cornellà i estarà oberta al públic fins al 27 de juliol. Posteriorment, es podrà visitar al Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet durant tot el mes de novembre de 2014, i al Museu Comarcal de Manresa, on estarà instal·lada fins a finals de 2015.
Font: Diputació de Barcelona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article