ERC organitza la “Festa republicana del Baix Llobregat i l’Hospitalet”

Tindrà lloc el Dissabte 14 de Juny a El Prat de Llobregat al Parc del Fondo d’El Peixo a partir de les 13:00

Enguany la festa que cada any organitzen els republicans serà en el sentit d’auto homenatge, encara amb la ressaca europea on la formació independentista ha tret els millors resultats de la història al Baix, situant-se com a segona força darrere del PSC a només 9.000 vots i com a llista més votada en municipis impensables.
Però si analitzem bé ERC per dins també trobem el pes que tenen moltes persones del Baix Llobregat, el President de la formació republicana és Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Joan Tardà Diputat al Congrés dels Diputats representant Cornellà i Anna Simó de L’Hospitalet com a Vicepresidenta primera al Parlament de Catalunya. Son dades òbvies pels que estan informats de l’actualitat política, però que calen recordar.
Les paraules de Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans pel PSC asseverant al mes de Març que “El Baix Llobregat no és independentista” s’han quedat en anècdota per la formació republicana i la resta de partits a favor del dret a decidir repassant els resultats electorals, que de ben segur seran la conversa estrella de la jornada.
En un sentit més d’humor també ens aventurem a assenyalar el menú que els republicans estan preparant com estrella de la jornada, un festí al més pur estil de la Gàl·lia d’Astèrix i Obèlix, a banda d’amanida amb les típiques botifarres, prepararan un porc sencer a la llenya regat amb maceració d’herbes i espècies que es rostirà durant nou hores allà mateix.
Després dels parlaments que podeu consultar al cartell, els independentistes s’uniran a la manifestació que organitza somescola.cat en defensa de la llengua catalana a Barcelona.

Comentaris

Pere Sant Boi
1.

Jo hi vaig.
Nou país, nova República Catalana. El Baix Llobregat no fallarà.

Comenta aquest article