Arriba el "Carnestiu" al Baix Llobregat

Pels que no van tindre oportunitat el passat carnestoltes o senzillament volen gaudir d'aquesta festa un altre cop, es convoca per primera vegada aquest esdeveniment en fase experimental.                           
 
Dissabte dia 7 de juny Pallejà tornarà a reviure el Carnaval amb la celebració, per primer cop, de la seva edició d’estiu. Sota el nom de "Carnestiu", l’organització espera poder assolir xifres com les del passat mes de març quan prop de 2.500 persones van formar part de la rua de Carnaval de Pallejà. Hi van participar un total de 64 comparses i 43 carrosses.
La celebració començarà a les 10 h amb una rua matinal a càrrec de la Kaco. La festa gran arribarà a la tarda. A partir de les 19 h la rambla Pau Casals acollirà la concentració de les comparses i el retrat de disfresses. A les 19.30 h es llegirà el pregó i a les 20 h està previst l’inici de la rua que passejarà pel Pallejòdrom acompanyada de música en directe. En finalitzar hi haurà un sopar popular a la plaça de l’Estació i posteriorment ball de disfresses a càrrec dels Quarantins del 74. D’altra banda, del 6 al 20 de juny, l’edifici del Castell acollirà una exposició sobre els 25 anys de la celebració del Carnaval a Pallejà. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article