Mercado Financiapyme ofereix crèdit per pimes del Baix Llobregat

En total, hi han participat 50 empreses, les quals representen més de 2.000 treballadors
 
Més de 50 empreses han participat a la 8a edició del Mercado Financiapyme. Amb més de 40 milions d’euros aconseguits per a les empreses que s’hi han presentat, d’entre els quals, 4 milions d’euros han servit per finançar pimes del Baix Llobregat, aquest canal de PIMEC aconsegueix consolidar-se com una de les millors alternatives davant la restricció del crèdit. 
Fran de la Torre, director del Departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, ha celebrat “els bons resultats d’aquesta iniciativa innovadora de la patronal” i ha confirmat que se seguirà en aquesta mateixa línia d’interacció entre les pimes i les fonts de finançament amb l’objectiu de finançar projectes empresarials reals i necessaris amb garanties d’èxit”.
Les 50 empreses que s’han presentat fins al moment representen més de 2.000 treballadors i pertanyen als sectors de la construcció, la indústria (electrònica, paper, metall, automoció i arts gràfiques) i els serveis (enginyeries, consultores, agències de viatge, TIC). La gran majoria d’aquestes empreses ja han tancat el finançament que necessitaven, i la resta es troben en fase de negociació amb diferents entitats interessades.
Una de les empreses participants, JJ BCN, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa de PIMEC. La seva directora financera, Tane Chaves, assegura que “l’empresa ha millorat gratament el seu posicionament” i anima la resta d’empreses amb necessitats financeres a “enviar la sol·licitud per participar i posar-se en mans de l’equip d’experts de PIMEC”.
De la seva banda, una de les entitats financeres participants, Corporate & Investment Banking (CIB), ha destacat que Mercado Financiapyme ofereix una enorme oportunitat a les pimes per poder millorar les seves relacions i el seu finançament tant per a circulant com per a inversions.
Com a novetat, en aquesta edició s’hi ha sumat Liberbank i ja són més de 20 les entitats i institucions financeres participants: ENISA, Banc Sabadell, Cofides, BBVA, Banco Espirito Santo, Bankia, Bankinter, Caja de Ingenieros, Banca March, Banco Santander, Banco Popular, Cesce, Banco Pichincha, Deutsche Bank, Catalunya Caixa i La Caixa. També han assistit Antonio Giralt, president del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) i sotsdirector general de la Borsa de Barcelona, i representants de l’Institut Català de Finances.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article