Molins de Rei cobrarà 196.000 euros del Consell Català de l’Esport

El ple de l’Ajuntament de Molins de Rei ha votat favorablement a modificar el conveni signat amb el Consell Català de l’Esport per poder cobrar una subvenció de 196.000 euros que es destinaran a equipaments esportius.
A l’inici de la sessió, representants de la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic han lliurat més de 3.800 signatures reclamant que el municipi s’incorpori a la zona 1.   
Amb l’aprovació de la proposta de l’equip de govern de modificar el conveni signat amb el Consell Català de l’Esport, s’aconsegueix concretar el cobrament de la subvenció de 196.775 euros que es destinaran al finançament d’equipaments esportius que es puguin executar durant l’any 2015. A més, el ple també ha aprovat la signatura de nou conveni amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola per a la realització i manteniment de franges de protecció en zones urbanitzades, neteja de vegetació de vials i neteja de vegetació de solars de propietat municipal. El conveni tindrà vigència entre els anys 2014  i 2017 i per aquest primer exercici es destinarà una partida de 8.000 euros a aquestes tasques.
Just a l’inici de la sessió, portaveus de la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic han lliurat més de 3.800 signatures als representants municipals reclamant que Molins de Rei passi a ser zona 1 de tarificació de transport públic. I precisament també s’han aprovat dues mocions relacionades amb la mobilitat i el sostenible. La primera ha estat presentada pel grup municipal d’Iniciativa per Molins de Rei demanant la incorporació a diverses mesures en l’àmbit de la mobilitat sostenible recentment aprovades per l’AMB. La segona moció aprovada havia estat presentada pel Grup Municipal d’ExMdR per demanar que RENFE atengui les demandes històriques dels barris de Les Conserves, l’Àngel i Riera Bonet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article