Pallejà celebra la "Festa del riu"

El proper diumenge dia 8 de juny Pallejà celebrarà la Festa del Riu. De 10 a 13 h es preveu organitzar tot un seguit d’activitats adreçades a sensibilitzar la població de la importància de respectar l’entorn natural del municipi.
Una d’elles serà la neteja d’un tram del riu Llobregat i de la riera de les Rovires. La intenció és recollir els residus que s’hi hagin abocat o que hagi arrossegat el corrent. Els assistents també podran participar en una plantada simbòlica d’arbres, arbustos i herbes autòctones amb l’objectiu de recuperar la vegetació de ribera característica de l’entorn del riu Llobregat. Els més petits també podran gaudir d’un taller on aprendran a fer caixes niu amb fusta reciclada. Com a cloenda de la festa hi haurà un aperitiu per a tothom.
Les persones interessades en participar-hi cal que s’hi inscriguin prèviament a l’Ajuntament. Hi ha temps per a fer-ho fins al dia 5 de juny. Es recomana als participants que portin calçat i roba còmode, aigua, una gorra per als nens i, els que en tinguin, algunes eines petites de jardineria. El lloc de trobada serà dissabte a les 10 h davant de l’edifici de Ronda Santa Eulàlia, 1 de Pallejà.
D’altra banda, l’edifici del Castell acull una exposició anomenada “Viu, beu, veu” dedicada al riu Llobregat i a la seva relació històrica amb el municipi. Es podrà visitar fins al proper 14 de juny.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article