Molins de Rei estrena espais de lleure per a gossos

El barri de La Granja ja compta amb un espai de lleure per a gossos, en aquest cas es tracta d’un solar d’uns 1.500m2 condicionat perquè els gossos puguin anar deslligats i esbargir-se sense provocar molèsties a la resta de veïns i veïnes del municipi.

El nou espai de lleure per a gossos del barri de La Granja és un solar de 1.500m2 perimetrat amb una tanca metàl·lica de 1’5 metres d’alçada i amb dos accessos diferents. A dins s’ha habilitat un espai més petit, d’uns 100m2, específic per a gossos petits. L’espai de lleure està habilitat amb bancs a l’ombra pels propietaris i dues papereres, i en els propers dies s’hi instal·laran una font pels propis animals i un panell informatiu. També s’està valorant la possibilitat d’habilitar alguns elements d’agility per estimular l’activitat dels gossos. Aquest espai de lleure està ubicat just al darrera del Centre d’Atenció Primària.
Es preveu que a finals del mes de juny es pugui posar en funcionament un segon espai que estarà ubicat al Pont de la Cadena, al darrera del Parc del Llobregat, i que tindrà característiques molt similars.
L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que “aquesta petita inversió persegueix el benestar de tots els molinencs i molinenques, i no només dels que tenen gossos” ja que, segons ell, “habilitant aquests espais podrem restringir més l’accés dels animals de companyia a altres places i jardins del nucli urbà, com serà el cas del Pati del Palau”. L’alcalde ha afegit que aquesta mesura “s’emmarca en una estratègia política d’afavorir la conciliació de la gent que té gossos amb la gent que no en té” i ha posat l’exemple del pipicà pilot instal·lat al plaça del Poeta Mateu Janés i Duran, o d’altres accions de sensibilització que es faran aviat.
El pressupost per la creació d’aquests dos nous espais és de 15.000 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article