Balanç Festa Major de Castellví i activitats pendents per aquest cap de setmana

La Festa Major 2014 de Castellví de Rosanes s’ha clos amb una bona participació en les diferents activitats programades, malgrat que les previsions de pluja de divendres i dissabte van obligar a canviar la ubicació prevista inicialment per a algunes activitats i a ajornar, fins aquest pròxim dissabte, la Trampolinada.
El matí-migdia de diumenge va ser el moment amb una major activitat, ja que es van concentrar al nucli urbà la 2a Trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord -amb uns 130 participants-, la fira de l’agricultura, el comerç i les entitats locals, i l’actuació castellera dels Vailets de Gelida.
El regidor de Cultura, Sergi Farré, ha volgut agrair la participació dels veïns i veïnes del municipi en totes les activitats, així com el suport de les persones i entitats que han col·laborat en el desenvolupament de la festa grossa.

Com és tradicional, el pregó de festes va donar el tret de sortida oficial a la celebració. A la pista poliesportiva, l’alcalde, Lluís Tomàs, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a tothom i posteriorment, el Club BTT Castellví –l’entitat més nova del municipi- va donar la benvinguda a les festes amb el seu pregó. Tot seguit, més de 500 persones van gaudir del sopar de germanor, que va anar seguit del ball de festa, del concert de versions de Fugados de Alcatraz i de DJ Jangar.

Dissabte, l’ajornament de la Trampolinada va concentrar l’activitat festiva a la nit, amb el triple concert de Más vale tarde ke nunca, La Barraca i Kayo Malayo, encarregats de posar música i color a la Nit Jove. Com en anteriors ocasions, el jovent de Castellví va compartir la vetllada de la Nit Jove amb nois i noies vinguts de diferents municipis de la rodalia. La Trampolinada, per la seva part, es farà aquest pròxim dissabte, 7 de juny, de 18 a 21 hores al pati de l’escola. A partir de les 17 hores, també tindrà lloc la HipoFesta, una activitat solidària per recaptar fons per a la investigació de la hipomagnesèmia familiar, una malaltia minoritària.

Diumenge de Festa Major, el matí va arrencar amb la 2a Trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord a Castellví, que va comptar amb la participació de set colles i uns 130 músics. Després de la rua pels carrers del nucli urbà, els grups assistents –Arritmi-k (Abrera), Sindicatto Pomorska Marching Band (Castellví), Batuco (Esparreguera), Trastukada (Olesa), Custus Ignis (Olesa), Diablots d’Olesa i Diables de Sant Andreu de la Barca- van actuar a la plaça del poble. Paral·lelament, als carrers del voltant de la plaça va tenir lloc a fira de l’agricultura, el comerç i les entitats locals. La fira, organitzada per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’entitat APECRO, va servir per mostrar als visitants els productes de l’agricultura local, les propostes del comerç de Castellví i l’activitat de les entitats del municipi. La jornada matinal es va cloure amb l’actuació dels Vailets de Gelida, que van aixecar diversos castells i pilars a la plaça.

A la tarda, el mag Fèlix Brunet va omplir la sala del CCR amb el seu espectacle Supermàgic, adreçat a gent de totes les edats, i a la nit, el correfoc amb els Diables de Sant Andreu de la Barca i el seu drac -que van recórrer els carrers del nucli urbà acompanyats dels veïns i veïnes més agosarats-, va ser l’encarregat, un any més, de cloure les celebracions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article