IV aplec independentista del Baix Llobregat

Sant Boi Decideix Independència - ANC organitza el IV Aplec Independentista del Baix Llobregat amb la col·laboració d'Òmnium Cultural Baix Llobregat.

Arriba el tradicional Aplec independentista al Baix coincidint amb el quart aniversari de la celebració de la consulta per la independència a Sant Boi de Llobregat, la gran novetat d'aquest any és que serà el dissabte 21 de juny a la tarda-vespre.
La cita ja consolidada reuneix cada vegada més gent i amb un format atractiu per a tots els participants que es vulguin apropar. Hi ha tres concentracions programades a Viladecans, Sant Boi i Sant Climent per encetar la pujada a l’ermita de Sant Ramon, a falta de concretar els llocs de sortida de les columnes aquestes es concentraran a les 18:30, amb l’objectiu d’arribar a les 19:00h al cim de Sant Ramon.
Una vegada totes les persones hagin realitzat la pujada,  Lourdes Escardívol (Coordinadora de SBDI-ANC) i Jaume Marfany (vice-president de l'ANC) seran els encarregats de donar la benvinguda amb els parlaments. Després començarà el moment festiu per tothom, hi haurà parada de venda de material, signa un vot, pintada d'estelades, gegantó inflable independentista, degustació d'Aigua de València i Pomada i l'animació musical anirà a càrrec del grup Morena - Tradipatxanga. Durant l'Aplec, el bar de l'ermita estarà obert, on els que ho desitgin podran adquirir entrepans i beguda.
Els punts de sortida comfirmats per pujar caminant a Sant Ramon aquest dissabte són els següents: Sant Boi de Llobregat a les 18:30h davant de Can Xixol Sant Climent de Llobregat a les 18:30h a la Plaça de l'Ajuntament Viladecans a les 18:30h davant del camp de beisbol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article