Jornada d'esports a Castellví de Rosanes

Diumenge al matí, Castellví de Rosanes viurà la Jornada d’Esports al carrer amb propostes per a diferents edats, i a diversos punts del nucli urbà.
La jornada començarà a la plaça del poble amb una sessió de classes obertes a tothom de diferents disciplines, i es clourà al pati de l’escola vella amb la inauguració de la pista de skate.
Les classes obertes arrencaran a les 11 del matí. Es farà primer una sessió de pilates, després una de gimnàstica expressiva i, finalment, una tercera de gimnàstica de manteniment. Cada sessió durarà 20 minuts. Totes tres modalitats s’ofereixen en el marc de les activitats esportives municipals, i la jornada de l’esport al carrer és una oportunitat perquè les persones que les vulguin conèixer puguin practicar-les, i perquè les que les fan habitualment puguin gaudir-les en un entorn diferent.
A les 12 del migdia, s’inaugurarà la pista de skate instal·lada al pati de l’escola vella. Aquesta pista compta, actualment, amb dos elements per aprendre i practicar les habilitats sobre el monopatí. D’una banda, hi ha una barana metàl·lica, i de l’altra, una plataforma a doble alçada que té tant una zona de graó com una altra de rampa. La instal·lació d’aquests elements, impulsada per la regidoria d’Esports, ha comptat amb els suport de la Diputació.
Pel que fa al torneig de petanca previst inicialment per al dia 8 al matí, es trasllada al 22 de juny, a la mateixa hora i lloc.
Dissabte per als més petits de casa.
La tarda de dissabte, els protagonistes de la jornada seran els infants. Primer de tot, a les 17 hores, arrencarà a la pista poliesportiva municipal la Hipofesta solidària. Aquesta activitat, organitzada per l’entitat HipoFam, nascuda a Castellví, pretén recollir fons per poder investigar la hipomagnesèmia familiar, una malaltia de les considerades minoritàries. En el marc de la Hipofesta hi haurà tallers i l’actuació del Mag Carles i dels pallassos solidaris de la Creu Roja, entre d’altres propostes. El donatiu solidari és de 5 euros.
A les 18 hores, al pati de l’escola, començarà l’activitat de la Trampolinada, que es va haver de suspendre dissabte passat per causa de les previsions de pluja. Fins a les 21 hores, els nens i nens podran gaudir de diferents propostes, com ara una bona colla d’inflables gegants per saltar i passar una bona estona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article