El concurs musical de Molins ‘Empalmat 2014’ ja té finalistes

París 29, Melting Fast i Timón i Rumba es batran el diumenge, 28 de setembre, a la plaça de la Llibertat, per saber qui serà el guanyador absolut d’aquesta 10a edició de l’Empalmat 2014. L’elegit s’emportarà 1.000€, i 250€ cadascú dels dos finalistes.

El dissabte 12 de juliol, a l’Escola Pont de la Cadena, es va dur a terme la fase eliminatòria del concurs de música per a solistes i grups locals Empalmat. El concurs, organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, té com a objectiu promocionar grups de música i/o solistes locals amb 4 anys o més d’experiència. Hi poden participar solistes o grups en els quals, com a mínim, un dels membres hagi nascut a Molins de Rei, hi estigui empadronat actualment o bé sigui alumne de l’Escola Municipal de Música Julià Canals. En l’edició d’enguany, el Jurat ha estat integrat perr Joan Figueras, de Metal Defenders; Pilar Casals i David Franch, directora i professor de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, respectivament; i per Ferran Cardona, en representació de Ràdio Molins de Rei.
Els 6 grups que van participar en aquesta fase eliminatòria han estat Komba’t (Rock-Ska-Rumba), Triple Esencia (Rap-Hip Hop), Les Txatys (Rumba-Reggae-Ska), Timón i Rumba (Rumba-Reggae-Ska), Melting Fast (Punt-Rock) i París 29 (Pop-Rock). Els tres grups finalistes, a més dels premis en metàl•lic esmentats, participaran en l’edició del Circuït Sonacentre, organitzat pels ajuntaments de la Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei com a proposta per a la promoció d’artistes i grups de música joves.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article