Sant Vicenç dels Horts vol unificar els bancs d'aliments locals

L’alcalde, Oriol Junqueras, i la directora de Fundació Catalunya – La Pedrera, Marta Lacambra, signen un conveni pel qual l’entitat lloga el local del carrer Miguel Hernández.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha llogat a la Fundació Catalunya – La Pedrera la planta baixa de l'antiga Sala de Lectura Sant Jordi, al carrer Miguel Hernández núm. 2 de La Vinyala, per instal·lar-hi el Banc dels Aliments i la futura botiga solidària. Ahir es va formalitzar aquest lloguer amb la signatura del conveni, a càrrec de l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, i la directora de la fundació, Marta Lacambra. També hi van assistir els tinents d’alcalde Jordi Soto i Petri Garcia, el regidor de Serveis Socials, Miquel Font, i la regidora d’Igualtat, Marta Sugrañes. Unificar esforços L’objectiu és unificar els esforços de les entitats que ara mateix presten el servei de banc d'aliments (Càritas, Centro Amigos i Creu Roja).
Totes aquestes entitats passaran a gestionar el Banc dels Aliments de manera conjunta i en un mateix espai. Un cop el nou Banc dels Aliments estigui en funcionament, l’objectiu serà crear la botiga solidària al mateix local, que també aplegarà el voluntariat social. El propietari del local és la Fundació Catalunya - La Pedrera. L'Ajuntament ha acordat un lloguer de 500 euros mensuals per aquest local, amb la intenció de negociar una opció de compra.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article