El Govern del PSC a Sant Esteve Sesrovires margina a ERC a la presentació de la tant reclamada depuradora EDAR a Ca n’ Amat

Política.

Un instant de la presentació ahir a Ca n’ Amat.
Un instant de la presentació ahir a Ca n’ Amat.

Ahir es va fer la presentació, i els republicans, via l’ anterior alcaldessa en aquesta legislatura Carme Rallo, exposava la seva queixa a les xarxes socials.

Sembla que la ma estesa d’ ERC al PSC no ha tingut retorn, cal recordar que els republicans van tindre un gest arriscat acceptant un pacte de 2+2 amb els socialistes, però l’ alcalde “professional” Enric Carbonell (alcalde durant 14 anys si esgota la legislatura), a la mínima, el va trencar unilateralment per manar amb altres forces polítiques.

Ahir diumenge s’ inaugurava una infraestructura de la qual ens consta els republicans durant el seu mandat van fer mans i mànigues per aconseguir-la, es tracta de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma del torrent de Can Noguera, que dona servei al barri. Els veïns han pogut conèixer de primera mà el funcionament d’aquesta estació compacta de tractament biològic que va entrar en funcionament a l’estiu i que suposa una important millora per al barri i el seu entorn.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Enric Carbonell i del regidor d’Obres i Serveis, Antonio Centeno, acompanyats per veïns i representants de l’AV de Ca n’Amat, de l’entitat ecologista ANDA i de la concessionària Sorea.

Rallo, per la seva banda, mostrava indignació amb aquestes paraules, “Com ja és habitual, a aquells que vam treballar perquè aquesta depuradora sigui avui una realitat, ni se'ns a convidat a la presentació. És vergonyós el que es pot arribar a fer per uns quants vots!!!”.

Pel que sembla els socialistes van sobrats i descarten pactar amb els republicans a les futures eleccions municipals, s’ haurà d’ estar atent a les forces polítiques que accepten la submissió a la que sotmet Carbonell als seus socis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article