Tres municipis del Baix Llobregat els grans beneficiats dels ajuts que atorga l’ ACA per millorar el subministrament d'aigua

Societat.

Arxiu: Interior d' una planta potabilitzadora.
Arxiu: Interior d' una planta potabilitzadora.

Les localitats concretes son Castellví (47.000€), Martorell (335.000€) i El Prat (66.641€), aquestes han sigut les beneficiaries baixllobregatines entre 150 municipis de tot Catalunya.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha fet pública la resolució definitiva de la línia d’ajuts per a millorar l’abastament d’aigua en alta destinada als ajuntaments i ens locals.

L’ACA destinarà un total de 15 milions d’euros per a l’execució de prop de 150 actuacions en municipis catalans amb problemes de subministrament i que necessiten incrementar la garantia.

Els treballs subvencionats hauran d’haver estat executats entre l’1 de gener de 2018 i l’1 de novembre de 2020. Resalta el fet que aquesta convocatòria és la tercera que l’ACA porta a terme en la línia d’ajuts per a millorar l’abastament d’aigua a Catalunya, i que en les dues convocatòries anteriors -2016 i 2017- ja s’han aportat un total de 25 milions d’euros.

També cal tenir en compte que s’han destinat un total de 26 ajuts, quantificats en 5,2 milions d’euros, per a la millora de les xarxes d’abastament supramunicipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article