Localitzat a Esparreguera un Bar on es traficava amb drogues

Societat.

L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrec.
L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrec.

Els fets van succeir el divendres 5 d’ octubre, cap a les 20 hores, quan els agents van realitzar una entrada administrativa en un establiment públic, concretament en un bar, en horari d'obertura, al municipi d'Esparreguera.

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir un home de nacionalitat marroquina, de 39 anys i veí del municipi com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

En aquesta entrada administrativa van participar agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell, de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) i de l'Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat Canina i agents de la Policial Local d'Esparreguera.

Els agents van identificar les persones que hi havia al seu interior i al responsable del local, que es trobava darrera la barra de l'establiment atenent als clients. Així mateix es van denunciar administrativament sis persones per tinença de substàncies estupefaents.

A més a més, els agents amb el suport del gossos de la Unitat Canina van localitzar, amagats en diferents llocs del bar, com per exemple a l'interior d'una nevera instal•lada a la barra, substàncies estupefaents, presumptament marihuana i haixix, motiu pel qual van detenir el propietari del negoci com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Els agents de la URPA van aixecar actes administratives per manca d'assegurança de l'establiment, per no disposar de rètol, per falta d'higiene i per afavoriment del consum de substàncies en un local públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article