Conveni entre Molins de Rei i el Consell Comarcal per atendre a persones grans o en situació de fragilitat

Societat.

Per contribuir al cofinançament del servei, l’Ajuntament farà una aportació anual de 3.500€ al Consell Comarcal.
Per contribuir al cofinançament del servei, l’Ajuntament farà una aportació anual de 3.500€ al Consell Comarcal.

Es tracta d’un equip de professionals que ha posat a disposició el Consell Comarcal i que actuaran a demanda de les treballadores socials per donar encara una millor resposta a cada cas.

Un/a jurista, un/a metge/essa geriatra o psiquiatra o neuròleg, un/a treballador/a social i un/a auxiliar administratiu integraran l’equip professional que atendrà i donarà resposta a situacions de maltractament de persones grans o vulnerables de Molins de Rei i de la resta de municipis del Baix Llobregat.

Aquestes persones actuaran a demanda dels Serveis Socials de cada localitat. La regidora de Serveis Socials, Carme Madorell, ha explicat que “encara hi ha gent que s’aprofita i enganya a les persones grans o vulnerables, a persones que no es poden defensar”.

Per això ha celebrat poder comptar amb aquest nou recurs que “permetrà atendre de forma encara més ràpida i professionalitzada qualsevol cas que detectin les treballadores socials de l’Ajuntament”.

Madorell s’ha mostrat convençuda que “aquest tipus de mesures ens ajudaran a erradicar les males pràctiques cap a les persones més fràgils de la nostra societat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article