El Baix Llobregat s’ emporta dos premis Pimes

Emprenedors.

El President de PIMEC Josep González fent el discurs d’ obertura de l’ acte.
El President de PIMEC Josep González fent el discurs d’ obertura de l’ acte.

Els Premis Pimes són uns guardons que atorga PIMEC en reconeixement a les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya en diferents àmbits.

Aquest any arribaven a la seva 31a edició i per celebrar-ho s’ha organitzat una gran gala a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a la qual han assistit diferents personalitats del món econòmic, polític i social, entre altres el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo.

Un cop més, el sopar torna a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

L’empresa NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza han estat guardonades en la 31a edició dels Premis Pimes, que s’han celebrat a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’acte, que ha reunit personalitats del món econòmic, polític i social, entre els quals el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la vicepresidenta del govern, Carmen Calvo, ha servit per reconèixer les millors iniciatives del teixit empresarial català.

NGNY Devices és una empresa que es dedica al disseny i construcció d’equips per al tractament de mostres en laboratoris d’anàlisis clíniques constituïda el 2006 a Esplugues de Llobregat. NGNY ha obtingut el Premi PIMEC Jove gràcies a la seva aposta decidida per la innovació i el fort increment de vendes a l’estranger.

L’Anna Mendoza és una empresària pallejanenca que ha sabut combinar la recerca d’oportunitats, la negociació i l’adaptació als canvis del mercat. Va poder reflotar la seva empresa, Norbel Outsourcing Solutions, ubicada a Castellví de Rosanes, després d’una gran crisi i en l’actualitat triplicat la seva facturació i incrementat la seva plantilla.

Tota això l’ha fet mereixedora del Reconeixement a la segona oportunitat empresarial, que han entregat la Fundació PIMEC i l’Obra Social “la Caixa”.

El president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler, s’ha mostrat satisfet pel fet que s’hagi reconegut la tasca del teixit empresarial del Baix: “És important que es reconeguin els joves emprenedors i les persones que lluiten dia rere dia per tirar endavant els seus negocis, com a mostra del teixit productiu que hi ha al Baix Llobregat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article