ICV Cornellà vol construir una candidatura “per plantar-li cara al PSC” a les municipals del 2019

Política.

Anna Caminals durant un acte de la Federació del Baix Llobregat.
Anna Caminals durant un acte de la Federació del Baix Llobregat.

En un comunicat, els ecosocialistes asseguren que prop d’una vintena de militants i simpatitzants van debatre els diferents punts de l’ordre del dia proposat pels coordinadors locals Anna Caminals i Javier Rubio.

Entre els assistents a l’assemblea es trobava el portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a l’ajuntament de Cornellà de Llobregat i del grup d’Entesa a la Diputació de Barcelona, Arnau Funes, qui va ser l’encarregat de facilitar a la resta d’assistents informacions sobre l’actualitat municipal.

Tant Funes com els coordinadors locals Caminals i Rubio, van incidir en la necessitat de començar a treballar per construir una candidatura municipal que aglutini forces i persones de la ciutat properes a l’espai dels comuns. Anna Caminals va expressar la voluntat de l’organització local d’ICV per seguir millorant Cornellà, treballant des de diferents àmbits, però especialment construint una alternativa al PSC a l’ajuntament.

Des de la direcció local es creu que després de l'experiència de les municipals 2015, les eleccions al Parlament 2015 i 2017, i de les eleccions generals 2017, l'espai dels comuns té possibilitats de ser una referència política i social a la ciutat.

Des de la direcció local també es va explicar que s’està treballant per configurar l’organització local de Catalunya en Comú a Cornellà, un espai on ICV vol participar per crear aquesta alternativa àmplia que integri a tota la gent de Cornellà que se senti representada per aquest espai polític.

En aquest sentit ICV Cornellà fa una crida a les persones que han participat en alguna de les candidatures comuns, i a la gent que vol participar de la millora de Cornellà a implicar-se en construir aquesta alternativa que en els pròxims mesos haurà d’anar posant el fill a l’agulla per elaborar una candidatura i un programa electoral de transformació social i ecològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article