Cinc municipis del Baix Llobregat distingits amb 3 Flors d’ Honor i un amb 2 per consolidar la comarca com a “Viles Florides”

Societat.

Un detall abans de l’ acte de l’ entrega de les “Flors d’Honor”.
Un detall abans de l’ acte de l’ entrega de les “Flors d’Honor”.

En concret Molins ha obtingut el guardó de dues Flors d’ Honor, per la seva banda, Abrera, Martorell, Sant Feliu i Sant Just Desvern, han obtingut les preuades tres Flors d’ Honor.

Els municipis d’Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Vila-seca (Tarragonès) encapçalen amb quatre Flors d’Honor el rànquing del projecte Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), i que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Els reconeixements anuals del moviment Viles Florides s’han lliurat en el transcurs de la gala Flors d’Honor, celebrada aquest divendres a la tarda al Castell de Vila-seca.

L’acte ha estat presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa en funcions del municipi, Manuela Moya, i del president de la CHOC, entitat impulsora de Viles Florides, Sito Vilarrubla. A més, ha aplegat les màximes autoritats dels 130 municipis participants en aquesta setena edició de Viles Florides.

Davant l’augment del nombre de municipis que s’han sumat a Viles Florides -en l’edició anterior n’hi havia 113-, el president de la CHOC, Sito Vilarrubla, ha celebrat “l’aposta creixent per posar en valor la qualitat dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles i el desenvolupament d’economies socials a través de l’atractiu de la natura i els parcs i jardins“.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article