Batalla campal a Sant Feliu emparant-se en la Fira de la Tardor

Societat.

Arxiu: Façana de l’ Ajuntament de Sant Feliu.
Arxiu: Façana de l’ Ajuntament de Sant Feliu.

Diuen diversos testimonis via Facebook que la nit del dissabte, un grup nombrós de menors es va presentar a la zona dels firants i no se sap per quina raó, aquests anaven amb pals i pedres per fer-los servir amb violència contra tot el que es mogués.

Des del consistori es demana prudència alhora de tractar aquesta informació, per això donem veu a les dues parts, l’ oficial i la dels que presumptament van presenciar els actes vandàlics, que les dues parts asseguren van existir.

Segons comunica l’ Ajuntament, Davant els fets ocorreguts a la Fira del c/ Mataró l'Ajuntament informa que es van produir aldarulls en els que un firaire va resultar ferit, essent traslladat a l'Hospital Moisès Broggi.

L'Ajuntament considera intolerable que es produeixen fets com aquests a la nostra ciutat i anuncia tolerància zero en actes amb violència. Tanmateix confirma que arribarà fins al final per aclarir quins han estat els responsables d'aquests fets i abordarà la situació amb contundència.

Els Mossos d'Esquadra, en col•laboració amb la Policia Local, estan investigant el que ha passat, per la qual cosa es demana que no es difonguin informacions que no hagin estat contrastades. Els rumors augmenten la incertesa i no resolen la situació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article