La Unitat Canina de Sant Andreu de la Barca detecta una persona que venia substàncies estupefaents a la porta d'un Institut

Societat.

El jove està acusat d'un delicte contra la salut pública.
El jove està acusat d'un delicte contra la salut pública.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut un jove de 19 anys acusat d'un delicte contra la salut pública per vendre substàncies estupefaents a les portes d'un centre d'educació secundària de la ciutat, que segons fonts fidedignes seria a l’ assenyalat per la Guàrdia Civil i la regidora d’ ensenyament (Ciudadanos) l’ IES El Palau.

Els fets van succeir la setmana passada quan els agents van procedir a la detenció del jove, al que portaven investigant des de feia setmanes.

El gos ensinistrar va assenyalar als agents la presència d'aquesta persona, de nacionalitat espanyola i a qui els agents ja vigilaven des de feia setmanes, al posterior escorcoll, els agents van trobar 13 bosses plenes de marihuana preparades per a la venda.

A més, al detingut li van intervenir petites quantitats de diners procedents de la venda de droga. La Policia Local de Sant Andreu de la Barca manté obert el control dels accessos als centres educatius per detectar la possible venda de substàncies estupefaents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article