El PSC del Baix Llobregat aposta per la continuïtat per encarar les eleccions municipals del 2019

Política.

Antoni Poveda al mig de la foto envoltat de les candidates i candidats del PSC.
Antoni Poveda al mig de la foto envoltat de les candidates i candidats del PSC.

Ha estat en el Consell de Federació que va tenir lloc divendres a Viladecans on es van ratificar, per unanimitat, els representants socialistes pels municipis de Torrelles, Sant Climent, Castellví i Sant Feliu.

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda va destacar, “el marcat caràcter municipalista, els i les socialistes som els millors per representar als i les ciutadanes, hem fet créixer els municipis, hem treballat al seu costat per defensar els seus interessos”.

Lourdes Borrell, candidata a Sant Feliu de Llobregat, té 54 anys i dues filles. És Investigadora per la UB a la Facultat de Geografia i Història, Departament Història de l’Art i Llicenciada en Música pel Liceu de Barcelona, es defineix com “una socialista, feminista, compromesa que vol representar el projecte socialista a la ciutat. Un projecte només meu, sinò de totes i tots, i us agraeixo que confieu en mi per encapçalar-ho”.

Borrell, que ha estat alcaldessa del municipi, i actualment és Tinenta d’Alcalde, va assegurar que l’objectiu del seu projecte és “lluitar per la dignitat, per la justícia social i per seguir construint una ciutat millor on tots i totes podem fer el nostre projecte de vida”.

José Antonio Monteagudo, candidat a Sant Climent de Llobregat, té 46 anys i és pare d’un fill. És treballador social i encapçala el projecte “Gent x Sant Climent” que abandera la reivindicació de la justícia social, la igualtat i la solidaritat, tal com explica Monteagudo “és una aposta socialista que volia deixar les sigles i obrir-se al progressisme del municipi”.

El candidat ha recordat que a les darreres eleccions municipals “ens vam quedar a 14 vots del tercer regidor però amb dos regidors la primera part de la legislatura amb Joan i després amb David, hem estat coherents, fent fins al final el que pensem, lluitant per no conformar-nos amb les coses que es fan com tota la vida s’han fet, treballem des de la il•lusió per posar- hi llum a la gestió d’aquest poble”.

Victoria Castellanos Nuñez, candidata a Castellví de Rosanes, té 52 anys i té una filla. És veïna del municipi des que “vaig descobrir Castellví en una visita imprevista i em vaig enamorar del poble immediatament”.

Ha estat regidora de Serveis Socials, Igualtat de Gènere i Serveis Municipals i també membre de l’AMPA del CEIP local. Actualment és Consellera de Dones i Gent Gran al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Per Castellanos “és necessari posar al centre de la política a les persones, els i les seves representants hem de ser útils, treballar per solucionar els seus problemes i fer polítiques per aconseguir municipis més sostenibles, més social, més solidaris i més feministes, doncs el nostre és un projecte socialista i feminista, és a dir igualitari”.

Joan Carles Martínez, candidat a Torrelles de Llobregat, té 46 anys. Treballa a la gestió de Formació a una multinacional automoció. En l’actualitat és Conseller Comarcal al Baix Llobregat i Primer Secretari del PSC Torrelles.

Per Martínez, “Torrelles es troba estancada, no tenim projectes de futur ni idees il•lusionants per fer créixer el nostre municipi. Per això els i les socialistes creiem que és necessari que tots els i les progressistes del municipi que volem construir un municipi que ens doni més qualitat de vida, treballem a reiniciar Torrelles”.

En aquest sentit, el candidat ha assegurat que treballar en “unificar i treballar propostes de tot i totes aquelles persones que vulguin apropar-se i formar part del nostre projecte”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article