Ciudadanos l’Hospitalet fitxa a una exregidora de govern del PSC de cara a les eleccions del 2019

Política.

Cauen les màscares i els militants mes unionistes del PSC acaben o pactant amb C’s o abraçant el partit.
Cauen les màscares i els militants mes unionistes del PSC acaben o pactant amb C’s o abraçant el partit.

C’s ha presentat com a nova militant de l’ agrupació a Fernanda Sánchez Alcántara, ex regidora del govern del PSC, Sánchez, que va formar part del grup municipal socialista desde 1999 fins el 2011 como a regidora dels districtes de La Florida-Les Planes i de Pubilla Cases-Can Serra.

Aquesta ha manifestat, “orgull e il•lusió” per treballar de nou a la política municipal amb Cs, “un partit amb uns valors amb els que em sento mes identificada, basats en el respecte als principis constitucionalistes”.

Sánchez, que es va donar de baixa de la federació del PSC el passat gener, ha volgut expressar, “respecte i agraïment a tots els militants i simpatitzants del grup socialista,” i ha explicat que, “un dels meus principals objectius com a membre de la formació taronja, serà treballar amb el teixit associatiu de la localitat, escoltar a veïns i veïnes per conèixer els actuals problemes que els afecten”.

En aquest sentit, el portaveu de Cs l’Hospitalet, Miguel García, s’ ha mostrat, “molt satisfet amb la incorporació a la nostra agrupació d’ una persona que te molta experiència de govern i que ha estat implicada en assumptes de gran calatge per la ciutat”, Garcia valorava especialment, “el seu coneixement respecte al teixit associatiu i la seva proximitat amb entitats i veïnatge”.

Alcántara tancava la roda de premsa assegurant que,“em sento mes identificada amb els valors que representa Ciudadanos, basats en el respecte i el garant dels principis constitucionalistes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article