Els tallers per la gent gran de Sant Joan Despí apleguen mes de 400 persones

Societat.

Una fotografia de la classe de gimnàstica integral que va començar dilluns.
Una fotografia de la classe de gimnàstica integral que va començar dilluns.

Els tallers de la gent gran es realitzen en diferents equipaments municipals. L'oferta de tallers està integrada per ioga, sevillanes, coreografies i balls de saló, memòria, manualitats, costura, puntes de coixí, anglès, informàtica, gimnàstica integral i gimnàstica terapèutica.

Mitjançant aquesta oferta, la gent gran de la ciutat té accés a un ampli ventall d'activitats de caràcter lúdic, cultural, formatiu o de salut. Aquests tallers formen part del programa d'activitats i serveis que l'Ajuntament de Sant Joan Despí posa a l'abast de la gent gran perquè visquin el seu envelliment de la forma més activa possible.

L'Ajuntament també organitza les Passejades de la Gent Gran, una cita setmanal tots els dimarts per fer activitat física i relacionar-se; l'Aula Cultural, l'espai de formació sobre diferents temes d'interès adreçat a les persones grans; la Setmana de la Gent Gran, una programació especial plena d'activitats per als més veterans al maig; la paella popular de l'11 de Setembre o les activitats del Dia Internacional de la Gent Gran.

A més, en diferents places i parcs hi ha aparells gimnàstics per a la gent gran que ajuden a reforçar la musculatura, la flexibilitat i l'equilibri, i a millorar la circulació i el sistema digestiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article