ERC Cervelló renova la confiança en el seu actual portaveu alhora que diputat d’ urbanisme i habitatge a la Diputació de Barcelona

Política.

Mut al moment de la seva presentació com a cap de llista.
Mut al moment de la seva presentació com a cap de llista.

Josep Ramon Mut ha fet un treball de pedra picada a la població cervellonina, aconseguir passar d’ un regidor a quatre no es feina fàcil, i la militància republicana de Cervelló li ha correspost retornant-li la confiança.

Dilluns a l’assemblea va sortir escollit el candidat Josep Ramon Mut com a cap de llista per les eleccions municipals de 2019. Va ser una assemblea molt participativa i amb una gran assistència on, com va dir l’alcaldable, l’objectiu principal és “portar a Cervelló un pas més enllà.”

En paraules del mateix Mut, “Avui he estat escollit candidat a l’alcaldia per ERC Cervelló. Em sento molt honrat de poder assumir aquest repte. Moltíssimes gràcies a tots i totes, farem l’ajuntament republicà que Cervelló es mereix.”

I continuava, “L’equip que m’acompanya no només s’estima Cervelló, sinó que té l’empenta, determinació, coneixements i preparació per fer un ajuntament republicà. Amb totes les ganes, experiència i Il•lusió del món em presento per posar Cervelló al lloc que li correspon.”

Comentaris

Lluís Puig Cervelló
1.

Esperem el millor de tu per Cervelló.
Reb una forta abraçada.

Comenta aquest article