El Govern es defensa de les acusacions d’ “Acciona” per l’ afer Aigües Ter-Llobregat

Societat.

Planta d' ATLL al Prat.
Planta d' ATLL al Prat.

La Comissió de suport a la liquidació del contracte de “Gestió del servei d’abastament d’aigua en alta Ter-Llobregat”, de 27 de desembre de 2012, seguirà treballant com fins ara de forma objectiva la compensació que correspon per a la finalització del serveique presta a l’empara d’un contracte que ha estat declarat nul.

La Comissió, tal i com s’estableix en l’acord de Govern que la va crear el 17 de juliol de 2018, està elaborant un informe en què s’avaluen, d’una banda els aspectes jurídics i, de l’altra, els aspectes econòmics de la liquidació del contracte.

La Comissió la integren el Departament de Territori i Sostenibilitat, el Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, el Gabinet Jurídic de la Generalitat i l’Agència Catalana de l’Aigua. En les pròximes setmanes la Comissió fixarà la quantia que correspongui per la liquidació del contracte i la comunicarà a Acciona.

El secretari general del Departament, Ferran Falcó, ha afirmat que “no ens inquieten les informacions que Acciona filtra en la defensa dels seus interessos” i que “les xifres que reclamen són desproporcionades, no s’ajusten a la sentència i no tenen en compte que el contracte ha estat declarat nul”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article