Accident mortal a la B-20 a l' alçada del Prat

Societat.

Punt aproximat del tràgic accident.
Punt aproximat del tràgic accident.

El Servei Català de Trànsit informa que diumenge es va produïr un accident de trànsit mortal a la B-20 al terme municipal del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), en sentit Castelldefels.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 12.31 h. Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència del xoc, el motorista ha mort. Es tracta de J. G. P., un home de nacionalitat espanyola de 38 anys.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en el punt de l’accident i s’han generat fins a 2 km de retencions en sentit Castelldefels. La circulació s’ha normalitzat a les 14.55 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents.

També rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article