L’ AMI esperona a que els ajuntaments aprovin una moció contra la monarquia

Societat.

Imatge de l’ executiva feta divendres.
Imatge de l’ executiva feta divendres.

En l’executiva, on ocupa espai l’ alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, s’ha pres un acord que consisteix a convertir la resolució que va aprovar el Parlament de Catalunya on es demanava rebutjar i condemnar el posicionament del rei Felip VI, la seva intervenció en el conflicte català i la seva justificació de la violència exercida pels cossos policials de l’Estat l’1 d’octubre de 2017. A la moció també s’hi demana l’abolició de la monarquia.

Segons ha explicat el president de l’AMI, Josep M. Cervera ha dit que es faria arribar als ajuntaments catalans perquè l’aprovin en el ple “i d’aquesta manera tornin a denunciar el fet antidemocràtic d’aquesta monarquia i la necessitat d’abolir-la”. També s’ha fet balanç de la Diada de l’Onze de Setembre, on Cervera ha assegurat que es va demostrar que l’independentisme no ha perdut força “i que la gent està disposada a sortir al carrer cada vegada que fa falta”.

Pel que fa a la campanya de l’1 d’octubre Republiquem, el president de l’entitat ha dit que ha servit per “tornar a donar visibilitat a l’AMI després d’un any molt complicat per nosaltres”, fent referència al relleu a la presidència de l’entitat i a l’embat judicial contra els alcaldes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article