Les persones entre 16 i 29 anys de Gavà podran gaudir de beques de transport als bitllets de tarifa integrada

Societat.

Els nois i noies d’entre 16 i 29 anys es podran beneficiar de la T-bk, un ajut de fins a 150 €.
Els nois i noies d’entre 16 i 29 anys es podran beneficiar de la T-bk, un ajut de fins a 150 €.

L’Ajuntament de Gavà destina 60.000 euros a les beques de transport per a joves amb l’objectiu de facilitar l’accés als estudis postobligatoris que no s’ofereixen als centres educatius de la ciutat.

En concret, l’ajut, anomenat T-bk, va destinat a aquells joves de Batxillerat, Cicles Formatius o Universitat que cursen aquelles especialitats que a Gavà no s’imparteixen o bé s’han exhaurit les places.

Amb les beques de transport, els joves es beneficiaran de fins a 150€ per utilitzar a les tres targetes més utilitzades i que són títols personals i intransferibles com són la T-jove, la T-mes i la T-trimestre.

Segons les dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el 18% de la població jove gavanenca -prop de 1.260 joves- estudien fora de Gavà per aquestes circumstàncies.

Les beques seran admeses per ordre d’arribada fins a exhaurir la partida, la quantitat atorgada s’haurà de justificar mitjançant la presentació de la factura nominal que justifiqui el cost de l’ajuda. L’ajut ja es pot sol•licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, o bé online a través de la seu electrònica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article