Detingut el conductor que va provocar la mort voluntàriament d’ un motorista diumenge a l’ alçada del Prat a la B-20

Societat.

El conductor estava detingut ahir en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.
El conductor estava detingut ahir en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir el mateix diumenge 21 d’octubre, dia del tràgic fet, un conductor de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi, el detingut va donar positiu en metamfetamina.

Quan la patrulla de trànsit va arribar al lloc del presumpte accident va trobar el turisme i la motocicleta implicats, així com altres usuaris de la via que havien estat testimonis dels fets.

Immediatament van demanar suport sanitari, atès que el conductor de la motocicleta es trobava inconscient i estès a la via. Una vegada personats els serveis sanitaris no van poder més que certificar la mort del motorista.

Així mateix, els agents de trànsit van recollir el testimoni de diversos usuaris de la via, presents en el lloc, que manifestaven haver vist la col•lisió final com els fets previs.

Segons les seves manifestacions, els conductors dels dos vehicles van tenir diferències mentre circulaven fins que el conductor del turisme va col•lidir amb el motorista i el va fer caure a la via, on es va colpejar de manera violenta amb la tanca de protecció i allà mateix va morir.

Com a resultat de les tasques d’investigació, fetes en primera instància pels agents de trànsit, on es va recollir el testimoni coincident de quatre persones, més les traces i les marques per impacte en els vehicles implicats, es va detenir el conductor del turisme per un delicte d’homicidi i van evitar que el fet quedés com un accident de trànsit quan es tractava d’una conducta homicida.

A partir de la detenció del conductor pel delicte d’homicidi s’ha fet càrrec de les actuacions la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article