ICV Baix Llobregat marca les seves línies de treball per encarar les properes eleccions municipals

Política.

Un instant de la jornada on els ecosocialistes han marcat línies de treball municipals.
Un instant de la jornada on els ecosocialistes han marcat línies de treball municipals.

Les agrupacions locals s’han reunit aquest cap de setmana a Sant Feliu amb una jornada de cohesió i formació per preparar les eleccions i establir línies comunes de cara a la preparació de la precampanya i la campanya electoral.

La jornada l’ha obert el propi alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, fent una exposició sobre les motivacions del vot i explicant la darrera enquesta realitzada per l’Associació Catalana de Municipis.

En aquest treball demoscòpic s’identifiquen diversos factors que expliquen el sentit del vot de les persones i San José ha volgut recalcar que, “dues terceres parts dels factors que motiven el vot són responsabilitat nostra: la feina feta, el coneixement del nostre equip, la connexió amb els temes locals, etc. La major part dels factors depenen exclusivament de nosaltres”.

D’aquesta manera, el batlle de la capital baixllobregatina ha volgut, “encoratjar a les agrupacions a seguir treballant com fins ara i no deixar-se arrossegar per factors externs com el debat nacional”, i aclaria que, “aquests no tenen a veure amb els interessos reals dels veïns i veïnes dels nostres municipis en aquestes eleccions”.

Segons s’ informa des del partit, tot seguit s’han organitzat diversos tallers formatius de preparació de la campanya, on els militants i afiliats han compartir, amb companyes i companys experts, els elements clau per constituir grups motor de candidatures municipals, la correcta elaboració del pressupost de campanya, el paper dels i les joves dins dels equips de candidatura i l’elaboració d’un pla de comunicació o del programa electoral de manera participativa.

Per cloure la jornada s’ha organitzat una taula amb Pep Altayó, representat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Arnau Funes, diputat a la Diputació de Barcelona que han fet una breu exposició sobre els serveis i recursos que poden oferir aquests ens als ajuntaments.

Ascensión Ratia, alcaldessa de Pallejà, ha explicat l’experiència de govern i la importància del municipalisme per ICV; i finalment Candela López, coordinadora general de Catalunya En Comú ha fet una exposició, “reivindicant el paper d’Iniciativa durant tots els anys de trajectòria,” i ha animat a tots i totes les assistents, “a treballar plegats per vèncer en les properes eleccions.”

I finalitzava, “som un conjunt de dones i homes treballadors, que ens estimem els nostres pobles i ciutats i coneixem als nostres veïns i veïnes i tenim solucions pels seus problemes. Treballem per fer el que millor sabem fer: polítiques per millorar la qualitat de vida de la gent”, ha afirmat López.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article