Molins de Rei farà tres sessions participatives sobre la reforma horària

Societat.

Totes les sessions es faran a la Federació Obrera.
Totes les sessions es faran a la Federació Obrera.

L’Ajuntament de Molins impulsa diferents sessions de treball per definir el Pacte del Temps Municipal, una eina que permetrà implementar de manera tranquil•la un canvi d’horaris per gaudir de més llibertat en la gestió del temps.

S’han convocat tres sessions participatives per àmbits que estaran conduïdes pel consultor i psicòleg organitzacional Xavier Peralta Maniviesa, de la consultora Intime.

Totes les jornades es faran a l’aula polivalent de la Federació Obrera amb els horaris següents: Dilluns 22 d’octubre de 20 a 22h: àmbit econòmic (associacions, comerciants i indústries).

Dimarts 23 d’octubre de 19 a 21h: àmbit de mobilitat, serveis a la via pública i oci, i dilluns 5 de novembre de 19 a 21h: àmbit d'educació, lleure i esport.

L'objectiu d'aquestes sessions és arribar a un compromís de Molins de Rei i els seus agents relacionats amb l’àmbit econòmic, de mobilitat i oci, i d’educació i lleure amb la reforma horària.

Els experts asseguren que aquest canvi d’hàbits ens portaria a una millor organització del temps de la vida quotidiana i en molts altres aspectes relacionats (conciliació familiar, salut, ...).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article