Molins de Rei lluita contra l’ incivisme sancionant els vehicles que aparquin al voral dret de la C-1413a

Societat.

L’objectiu de la mesura és evitar accidents i facilitar el pas de tot tipus de vehicles.
L’objectiu de la mesura és evitar accidents i facilitar el pas de tot tipus de vehicles.

La C-1413a és una carretera comarcal que va de Molins de Rei a Sabadell i que en el seu tram urbà està ubicada entre l’avinguda de Caldes i l’autopista B-23.

Des de fa anys, cada cop hi ha més conductors que estacionen els seus vehicles al vorals d’aquest tram tot i els senyals verticals de prohibició.

Aquesta situació ha provocat que darrerament s’han produït situacions de perill per a motoristes, ciclistes, vianants i fins i tot pels propis conductors en baixar dels seus vehicles.

També s’han produït incidents amb vehicles pesats que no han pogut passar per culpa dels vehicles estacionats indegudament als vorals d’aquest tram.

Davant d’aquesta circumstància, la Guàrdia Urbana va iniciar una campanya d’avisos i va reforçar la senyalització i la comunicació. I a partir d’aquest 22 d’octubre, i conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han començat a sancionar els vehicles estacionats en aquest punt seguint el que preveu l’article 91 del Reglament General de Circulació, i que és una multa amb import de 200 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article