El Jovent Republicà del Baix Llobregat s’ implica de valent en les eleccions municipals del 2019

Política.

Aquesta nova estructura formativa ha permès que l’edició d’enguany hagi estat la més gran i participativa, convertint l’Escola regional del Baix Llobregat en un referent.
Aquesta nova estructura formativa ha permès que l’edició d’enguany hagi estat la més gran i participativa, convertint l’Escola regional del Baix Llobregat en un referent.

Expliquen des del partit que l’Escola de Formació és un dels principals distintius de les Joventuts d’Esquerra, ja que no només és una jornada per debatre, reflexionar i formar a la militància sobre diversos temes, sinó que també és un punt de trobada, un espai de cohesió que permet fer avançar l’organització.

En aquest sentit, l’Escola de Formació d’enguany, celebrada a la casa de colònies Eurostage de Caldes d’Estrac, ha estat dedicada principalment a formar a la militància del Baix Llobregat per, “encarar i guanyar les eleccions als municipis del Baix Llobregat a les municipals de 2019.”

En paraules de la secretaria d’Organització i Formació, Queralt Malé, “una victòria contundent del jovent republicà als nostres municipis permetrà fer arribar la veu republicana a tots els racons de la comarca, fent que el jovent del Baix Llobregat estigui més representat que mai en les institucions”.

Per fer-ho, l’Escola de Formació ha seguit un fil conductor centrat en l’organització d’una campanya electoral en un territori fictici (amb unes característiques demogràfiques i polítiques determinades), on la militància ha estat repartida en partits polítics de diferents ideologies.

Les formacions han estat enfocades en proporcionar les eines necessàries per poder guanyar les eleccions d’aquesta campanya fictícia: com preparar l’equip de campanya, com elaborar el programa electoral o com millorar l’oratòria en els debats i discursos són alguns dels tallers teòrics i pràctics que s’han realitzat durant tot el cap de setmana.

Aquestes formacions van comptar amb la participació de formadors com Andreu Paneque (professor de la UPF i de la UIC), Gemma Domínguez (responsable de comunicació de la consellera de Salut de la Generalitat), o Pere Sàbat, regidor a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Les jornades han estat concloses aquest diumenge amb la participació del santandreuenc Jordi Albert, president d’ERC Baix Llobregat-l’Hospitalet i diputat al Parlament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article