La Generalitat aporta quasi 6.000€ al Baix Llobregat per potenciar sistemes alternatius a la lluita química a l’ agricultura

Salut.

En concret es tracta de 9 expedients que han demanat subvenció per tirar endavant els seus projectes sostenibles.
En concret es tracta de 9 expedients que han demanat subvenció per tirar endavant els seus projectes sostenibles.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020 complint així amb els compromisos assumits amb els agricultors.

Així el DARP fa efectiu aquest divendres, 26 d’octubre, el pagament dels imports corresponents a la campanya 2017 de l’ajut de Sistemes alternatius a la lluita química.

Aquests ajuts, amb compromisos a 5 anys vista, s’emmarquen dins del PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

L’import total del pagament és de 3.837.523,79€. L’objectiu d’aquesta línia és reduir l’aplicació de productes químics mitjançant el foment de sistemes alternatius a la lluita química contra plagues i malalties en cultius de fruiters, vinya, olivera, cítrics, i hortalisses. Aquest pagament es fa efectiu a 4.539 beneficiaris de 27 comarques, i té un impacte sobre 51.823 hectàrees de conreu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article