Empresonades dues persones amb 26 antecedents per robatoris violents a Sant Feliu principalment a gent d’ avançada edat

Societat.

Els detinguts, amb 26 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
Els detinguts, amb 26 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir, el dimarts 23 d’octubre, dos joves de nacionalitat marroquina de 19 i 21 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d’11 robatoris amb violència i intimidació, dos furts, cinc robatoris amb força a interior de vehicle i un robatori amb força en domicili al municipi de Sant Feliu de Llobregat.

Els dos joves van cometre tots els fets delictius en només un dia, entre el matí del dilluns 22 i el matí del dimarts 23 d’octubre, moment en què els van detenir.

Per fer els robatoris violents es valien de tot tipus d’excuses per apropar-se a la via pública a persones d’edat avançada i llavors els feien estrebades de les cadenes d’or, rellotges i telèfons mòbils que portaven.

Els cinc robatoris a interior de vehicle els van fer dilluns en un pàrquing públic exterior del mateix municipi, els dos furts van ser a repartidors de mercaderies i un comerç i el robatori amb força en un domicili de la mateixa població.

La intensificació del patrullatge de les unitats de Seguretat Ciutadana dels Mossos i de la Policia Local, juntament amb el fet que la darrera temptativa d’estrebada abans de la seva detenció va ser enregistrada per les càmeres de seguretat de la seu de la Policia Local, van permetre la identificació i detenció dels dos autors dels robatoris.

Les immediates indagacions fetes pels investigadors de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van permetre relacionar els diferents fets delictius de dilluns i obtenir les proves suficients per a la presentació dels detinguts davant l’autoritat judicial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article