25 empleats d’ INOVYN Martorell han recorregut en bicicleta una distancia equivalent a la del Tour de França per una causa solidària envers l’AECC

Societat.

L’ AECC Martorell amb Arévalo d’ INOVYN fent entrega del xec.
L’ AECC Martorell amb Arévalo d’ INOVYN fent entrega del xec.

900 treballadors de tots els llocs de treball d’ INEOS (grup on participa INOVYN) en el món han viatjat més de 400.000 km i han recaptat 31.000 euros per a organitzacions benèfiques locals.

Diversos equips formats per treballadores i treballadors d’ INEOS han fet durant 23 dies del passat mes de juliol, les mateixes distàncies corresponents a les etapes del Tour De França reals, de fet, ells han gairebé duplicat les distàncies que es fan en aquesta prova.

Equips de països com Bèlgica, Espanya, França, Alemanya, Suïssa, Regne Unit i els EUA han viatjat milers de quilòmetres, el grup INEOS es va comprometre a donar 1.000 euros pels ajuntaments elegits per cada equip que va completar la prova.

Montse Campmany, President de la Local Junta de Martorell de l’ Associació Espanyola Contra el Càncer, indicava que, "INOVYN de Martorell, es una planta que sempre col•labora amb nosaltres. En aquest cas és molt reconfortant veure que han estat els empleats d’ INOVYN els que ens han seleccionat per rebre el premi després d'un esforç esportiu".

José Antonio Arévalo, representant d’ INOVYN Martorell deia que, “la resposta que els nostres empleats han donat al repte que planteja el grup INEOS ha estat fantàstic. Ells no només han aconseguit recaptar diners per a una entitat benèfica, sinó que molts han descobert la importància de l'esport per tenir un estil de vida saludable. Ha estat un gran esforç de totes i tots."

INEOS contribueix a produir la tecnologia més avançada en ciclisme que s'utilitza els ordinadors que executen el Tour de França, aquesta fabrica productes químics necessaris per a la fibra de carboni, un dels que mes s'utilitzen en els quadres de bicicleta, així com coixinets i pinces de frens, rodes, forquilles, roba, calçat, cascs i ulleres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article