Prop de 3.000 persones gaudeixen del patrimoni de Sant Joan Despí a les jornades 48h Open House

Cultura.

Es la quarta vegada que la ciutat participa en el 48h Open House, que ja s'ha convertit en una cita cultural consolidada a la ciutat.
Es la quarta vegada que la ciutat participa en el 48h Open House, que ja s'ha convertit en una cita cultural consolidada a la ciutat.

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre Sant Joan Despí ha participat en el festival 48h Open House Barcelona amb l'obertura d'una desena d'edificis d'arquitectura singular i l'organització de dos itineraris culturals, unes activitats que han aplegat un total de 2.897 visitants, 251 més que l'any passat.

En el marc del 48h Open House, a Sant Joan Despí s'han pogut visitar lliurement els edificis de Can Negre, la Torre de la Creu, la Casa Rovira, Can Maluquer, Can Po Cardona, Can Tous, el restaurant Follia, la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona, les cotxeres del Trambaix i l'Estació de Tractament d'Aigua Potable.

En total, 2.560 persones han visitat aquests edificis al llarg del darrer cap de setmana. Els edificis que han aplegat més visitants han estat Can Negre (499 persones), la Torre de la Creu (471 persones) i les cotxeres del Trambaix (421 persones).

Durant l'Open House també s'han organitzat edicions especials de dos itineraris culturals: l'Itinerari històric del Canal de la Infanta i l'Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí, que han comptat amb la participació de 337 persones.

Entre les portes obertes i els itineraris culturals, el festival 48h Open House a Sant Joan Despí ha aplegat 2.897 participants, enfront dels 2.646 de l'any passat. Dissabte 27 van registrar-se 1.015 assitents, mentre que diumenge 28 en van ser 1.882.

L'organització del festival ha comptat amb la col•laboració d'una cinquantena de persones voluntàries que s'han encarregat del control d'accés als diferents edificis i d'oferir explicacions als visitants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article