Molins de Rei compta amb un Pla de Xoc Social i Territorial amb la implicació de mes de 40 entitats

Societat.

En ell es recullen més d’un centenar de mesures per continuar treballant contra els efectes de la crisi econòmica.
En ell es recullen més d’un centenar de mesures per continuar treballant contra els efectes de la crisi econòmica.

Amb l’objectiu de donar continuïtat al treball realitzat pel Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei del 2014, l’Ajuntament i les diferents forces polítiques i socials han reactivat i reformulat les tres Taules de Treball, que durant el darrer any han estat treballant en un Pla de Xoc Social i Territorial.

El resultat és una diagnosi acurada de la situació actual i una bateria de més de 100 mesures concretes d’actuació consensuades i agrupades al voltant de 20 eixos concrets.

Aquestes mesures s’haurien de desplegar i executar des d’ara i fins l’any 2023. Durant la sessió celebrada aquest dimarts es va validar el document i es va decidir quines organitzacions es farien responsables de l’execució de les mesures.

Per la seva banda, els representants del govern municipal es van comprometre a dotar el pressupost municipal per a l’any 2019 amb recursos suficients per impulsar-ne algunes.

També hi ha el compromís de sotmetre el Pla de Xoc a la consideració del ple municipal en les properes setmanes. El Consell de Cohesió Social i Territorial està format per més de 40 entitats i organitzacions que tenen un paper rellevant en el teixit econòmic i social de la vila.

Les tres taules creades per elaborar el Pla han estat la Taula Local de Benestar Social i Territorial, la Taula Local d’Habitatge i la Taula Local d’Ocupació i Reactivació Econòmica.

El treball de diagnosi i d’elaboració de les propostes ha estat assistit per consultors especialistes en aquest tipus de projectes, aquest es pot consultar sencer a l’ apartat de documents adjunts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article