Es referma la complicitat entre el TRAMBAIX i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat per fomentar les visites a la comarca

Societat.

Imatge de la presentació amb les autoritats dels municipis i representants del TRAM.
Imatge de la presentació amb les autoritats dels municipis i representants del TRAM.

Juntament amb els municipis els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, s’ ha renovat el conveni de col•laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

L’activitat, ja consolidada en el territori, descobreix visites a indrets rellevants, edificis emblemàtics i mostra l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat.

‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

A l’acte de signatura de l’acord, que ha tingut lloc al Centre Jujol – Can Negre de Sant Joan Despí, han participat el conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez; l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; la regidora de Comerç i Turisme de Sant Feliu de Llobregat, Margarita Llongueras, la regidora d’Alcaldia i Presidència de Sant Just Desvern, Gina Pol; i el president i el director general de TRAM; Felip Puig i Humberto López Vilalta.

La iniciativa ofereix un gran número d’ofertes culturals com la proposta per descobrir l’obra modernista de Jujol, a Sant Joan Despí; l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta”, a Esplugues de Llobregat; el Museu de les Aigües Agbar, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques, a Cornellà de Llobregat; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat.

A més hi és present l’oferta de parcs i mercats de pagès amb productes km 0, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica. Aquest any, a més, s’hi sumen les activitats programades per la celebració a Sant Joan Despí dels 140 anys del naixement de l’arquitecte Josep Maria Jujol, una figura única del Modernisme.

Durant aquest Any Jujol es podrà gaudir d’un ampli ventall de propostes vinculades a l’extraordinari llegat artístic d’aquest geni creatiu, un dels més importants de l’arquitectura amb reconeixement internacional.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Per gaudir de l’experiència i dels descomptes, les persones que hi vulguin participar han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic.

Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article