La Generalitat augmenta els beneficis del “Carnet Jove” a les usuàries i usuaris de l’Hospitalet

Societat.

Un instant de la presentació amb l’ Alcaldessa absent.
Un instant de la presentació amb l’ Alcaldessa absent.

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Cesc Poch, i el tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Cristian Alcázar, han presentat l’inici de l’expedició del nou Carnet Jove de l’Hospitalet de Llobregat i els resultats de la campanya inicial de suma de nous col•laboradors al municipi en la seva fase inicial, remarcar que l’ Alcaldessa del municipi, Nuria Marín (PSC) no va acudir a l’ acte.

Amb la posada en marxa del nou projecte impulsat per l’ACJ des de principis de juny, un total de set ajuntaments catalans han endegat una campanya de suma de nous avantatges i descomptes entre els comerços i empreses locals, i ara s’iniciarà la promoció del Carnet Jove entre el jovent del municipi.

L’objectiu de la iniciativa és la d’oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat per als joves, i la de potenciar-ne l’ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments locals que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat.

La presentació en roda de premsa del nou Carnet Jove de l’Hospitalet de Llobregat d’aquest matí marca el punt de partida per a expedir els nous carnets, que inclouran el logotip de cadascun dels ajuntaments participants [veure la imatge adjunta], mentre que la resta del plàstic mantindrà la mateixa estètica que el Carnet Jove d’abast nacional.

D’aquesta manera, els joves de l’Hospitalet de Llobregat que des d’avui decideixin de fer-se nous titulars del Carnet Jove ja ho poden fer tot acudint a una de les oficines de CaixaBank del municipi, on rebran el nou plàstic.

Per acreditar que resideixen a la població, ho podran fer mostrant el seu DNI, el certificat d’empadronament o bé algun altre document que constati el seu lloc de residència.

Per la seva banda, els joves que ja eren titulars i que, per tant, ja disposen del plàstic genèric del Carnet Jove, no caldrà que el renovin. Així mateix, properament disposaran de la nova imatge del Carnet Jove de l’Hospitalet de Llobregat al Carnet Jove Virtual que inclou l’APP del Carnet Jove.

La presentació també ha servit de tret de sortida a la campanya de comunicació local per tal de potenciar que més joves es facin el nou Carnet Jove Municipal.

En aquest sentit, des de l’ajuntament es farà difusió de la iniciativa a través de les xarxes socials, de publicitat als mitjans de comunicació i de la distribució de díptics i pòsters als equipaments culturals i esportius del municipi.

L’objectiu, tal com ha explicat el director general de l’ACJ, Cesc Poch, és que el nou Carnet Jove de l’Hospitalet de Llobregat connecti el Carnet Jove, popularment conegut, amb el món local, i especialment amb el comerç i serveis de proximitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article