L’ ACA inverteix quasi 2MEUR pel sanejament dels nuclis de Can Paulet, Can Rafel i les Rovires, a Cervelló i mes de 200.000 a Vallirana

Societat.

Arxiu: Imatge aèria del municipi de Cervelló.
Arxiu: Imatge aèria del municipi de Cervelló.

Les actuacions en concret son el sanejament dels nuclis de Can Paulet, Can Rafel i les Rovires, a Cervelló) 1.864.530 euros, i l’ execució de les obres de sanejament del nucli de Can Julià, cessió de l’explotació del sistema de Lledoner i assumpció finançament del sistema de Mas de les Fonts) 205.847 euros.

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va aprovar ahir un total de 27 convenis de sanejament que comportaran una inversió total propera als 8 milions d’euros.

Els acords, subscrits amb deu ajuntaments, dues entitats supramunicipals de gestió de l’aigua i set consells comarcals, comportaran la millora de diversos sistemes de sanejament en servei, així com la construcció de noves depuradores.

Els acords impulsats aquest dimarts s’articulen a través de tres eixos: redacció de projectes i estudi d’alternatives, execució d’obres (juntament amb la redacció del projecte) i altres convenis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article