Olesa inverteix 150.000€ per millorar les instal•lacions municipals de bàsquet

Societat.

Olesa inverteix 150.000€ per millorar les instal•lacions municipals de bàsquet
Olesa inverteix 150.000€ per millorar les instal•lacions municipals de bàsquet

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat invertirà els propers mesos un total de 150.000 euros en millores a les instal•lacions municipals de bàsquet, concretament en el cobriment de la pista exterior i la reforma dels vestidors del pavelló.

Actualment està en procés de licitació el cobriment de la pista exterior, i si no hi ha cap entrebanc, el Nou Bàsquet Olesa podrà disposar de la pista coberta abans de Setmana Santa.

Aquest mateix mes de novembre també és previst que comencin les obres de reforma dels cinc vestidors del pavelló, segons ha destacat el regidor d’Esports, Jordi Martínez.

El regidor d’Esports, Jordi Martínez, ha aclarit que el projecte que afecta la pista exterior de bàsquet “no és cap ampliació del pavelló sinó la cobertura de la pista”, una vella reivindicació del Nou Bàsquet Olesa que podria fer-se realitat, calcula el regidor, abans de la propera Setmana Santa.

Concretament, i segons recull la memòria del projecte, que es pot consultar al web municipal, les obres contemplen la instal•lació d’una estructura de nau prefabricada i lleugera. Es tracta d’una construcció principalment d’alumini molt simple i lleugera, de ràpida instal•lació.

El mateix projecte també indica que aquesta solució per al cobriment de la pista exterior “es considera idònia per cobrir les necessitats immediates dels usuaris del club de basquet” i també una oportunitat de dotar l’Ajuntament “d’una estructura amb característiques suficientment flexibles per a poder reinstal•lar en un altre àmbit en un futur que ho requereixi, ja que la zona d’equipaments no està totalment desenvolupada”.

Una actuació important que també s’ha d’engegar aquest mes de novembre al pavelló municipal de bàsquet és la reforma dels vestidors, una reclamació del club i les famílies dels jugadors i jugadores.

Jordi Martínez considera que amb aquestes dues actuacions s’haurà donat resposta a les principals reclamacions del club, després que l’estiu passat també es fessin actuacions per a la millora de la seguretat de jugadors i jugadores i el públic, amb la instal•lació de protectors a les parets de la pista i a les baranes de les grades. Quedaria pendent millorar, en un futur, la resta d’espais del pavelló, com ara els despatxos i el petit gimnàs que hi ha.

Per la seva banda, el president del Nou Bàsquet Olesa, Jordi Dalmases, s’ha mostrat satisfet per la consecució de dues actuacions molt reclamades pel club, sobretot el cobriment de la pista exterior.

Dalmases ha recordat que quan es va fundar el club, el 2013 (després de la desaparició de l’antic Club de Bàsquet Olesa i que el pavelló passés a ser municipal) inicialment es va demanar que s’ampliés i es cobrís l’espai exterior, projecte que es va veure que seria inviable pel seu elevat cost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article