ERC l’Hospitalet li retorna la confiança a Antoni Garcia per consolidar el projecte d’ Esquerra a la ciutat

Política.

Toni Garcia a una foto d’ arxiu al ple de l’Hospitalet.
Toni Garcia a una foto d’ arxiu al ple de l’Hospitalet.

A la seva presentació, feta al Casino de la localitat, Garcia s’ ha acompanyat de dues figures polítiques de renom al partit, Anna Simó, i l’ actual president del Parlament, Roger Torrent.

Antoni Garcia ha fet un repàs de tota la tasca que ha fet el grup municipal; que tot i estar a l'oposició, "hem aconseguit portar a terme algunes propostes del seu programa electoral com la figura de la Sindica de Greuges a la ciutat o la rebaixa de l’IBI en un 2%." 

Garcia ha lligat aquesta tasca que s'ha fet des de l'oposició, “amb els pilars de transparència, honestedat i participació, bases del que ha de ser el nou govern republicà per a l'Hospitalet de Llobregat.”

En aquest sentit Antoni Garcia ha remarcat els tres eixos principals per a fer un veritable canvi a l’Hospitalet. Primer, “promoure un model econòmic que creï ocupació de qualitat a la ciutat. Un model diversificat que aposti per la petita i mitjana empresa catalana, dotant de recursos el Pacte Local de Comerç que Esquerra Republicana ha impulsat, i que aposti també per la reindustrialització de la Carretera del Mig i l’impuls al sector biomèdic present a Bellvitge.”

Segon, “crear un ajuntament que sigui honest, transparent i participatiu. Fer possible que la ciutadania participi en els gran temes de ciutat, així com al desenvolupament del dia a dia. Cal fer un ajuntament amb parets de vidre.”

I tercer, “construir una ciutat republicana amb respecte a la seva història i patrimoni. Acabar amb els models especulatius presents a la ciutat. Cal eliminar la política del totxo, i transformar els nostres barris tot respectant el patrimoni cultural i històric present. Cal protegir el carrer Xipreret, Can Rigal, Can Trinxet, el Castell de Bellvís i Cal Trabal.”

Simó ha destacat que Antoni Garcia "és una persona compromesa i lleial, que sap escoltar i no deixarà cap inquietud de cap hospitalenca i hospitalenc sense resposta".

Roger Torrent ha recordat que, “les eleccions municipals són imprescindibles per assolir la plena república; perquè Catalunya necessita alcaldes que vesteixin amb treball, compromís, responsabilitat i honestedat la república”. Aquest acte de presentació ha estat el tret de sortida oficial de la campanya d'esquerra amb la intenció, “de fer possible una ciutat republicana a tots els racons de la ciutat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article