El PSC del Prat es veu capaç d’ acabar amb l’ hegemonia d’ ICV “i aconseguir l’ alcaldia”

Política.

D’ esquerra a dreta: Granados, Pérez i Hereu al finalitzar l’ acte.
D’ esquerra a dreta: Granados, Pérez i Hereu al finalitzar l’ acte.

Segons informen els socialistes, Juan Pedro Pérez es presentava aquest dissabte davant la ciutadania com a candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

En el seu discurs, Pérez ha destacat que “l’única opció factible per continuar fent del Prat la ciutat que volem és el PSC”. Ho ha fet després de recordar que tot i que l’alcalde des de 1982 ha estat Lluís Tejedor, d’ICV, en els darrers 15 anys els socialistes han format part del govern municipal i “han estat els anys de més prosperitat de la ciutat”, ha reivindicat.

A més, ha afirmat que “el meu model de ciutat és el que garanteix serveis públics de qualitat i que corregeix les desigualtats des de la proximitat”.

Per al candidat socialista, ara és l’hora del PSC liderant el consistori. “O els socialistes o els experiments i la incertesa”, ha advertit fent referència al fet que ni el fins ara alcalde ni tan sols el seu partit es presentaran a les eleccions del proper 26 de maig.

Tot i destacar a Lluís Tejedor com un bon alcalde, Juan Pedro Pérez recorda que “s’obre una nova etapa per a la nostra ciutat i els i les socialistes el volem protagonitzar. Vull ser el vostre alcalde”.

Prèviament s’havia dirigit a l’auditori la portaveu socialista al Parlament, Eva Granados. “A partir del maig, Juan Pedro Pérez no només liderarà el PSC del Prat, sinó que també liderarà la ciutat”, s’ha mostrat convençuda la número dos al Parlament.

Granados, que també ha posat en valor la feina feta pel fins ara alcalde, ha apuntat que “amb Juan Pedro Pérez, la continuïtat dels darrers anys de govern està garantida. Si una ciutat està ben gestionada, un bon alcalde la farà millor”.

També ha participat a l’acte de presentació Jordi Hereu, alcalde de Barcelona entre 2006 i 2011. Hereu ha posat de relleu que “estem davant un repte polític, no només al Prat sinó a l’àrea metropolitana”.

A més, ha insistit en que “El Prat tindrà un bon alcalde amb Juan Pedro al capdavant”. Dirigint-se a tot l’equip socialista, els ha esperonat dient-los que han servit “humilment” a la ciutat, i “ara és hora de liderar-la”.

Les socialistes del Prat de Llobregat, han assegurat davant les persones que van participar a l’acte que, “Juan Pedro Pérez i el PSC estan llestos per guanyar les eleccions i fer que una de les ciutats més importants de l’àrea metropolitana tingui per primer cop, un alcalde socialista.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article