Les entitats de Molins de Rei, El Foment, la Peni i l’Agrupa reben un ajut per mantenir i millorar el seu patrimoni

Cultura.

Les tres entitats culturals locals que compten amb patrimoni arquitectònic propi rebran una subvenció.
Les tres entitats culturals locals que compten amb patrimoni arquitectònic propi rebran una subvenció.

El Foment Cultural i Artístic rebrà 25.000 euros per contribuir a adequar l’edifici a la nova normativa de seguretat i autoprotecció. La Joventut Catòlica – La Peni rebrà una aportació de 15.000 euros per millorar l’accessibilitat i la seguretat en cas d’emergències.

I, finalment, l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei disposarà de 10.000 euros per afrontar reformes que li permetin disposar de més espai per a la realització d’activitats.

Durant la presentació del conveni que recull l’atorgament d’aquestes subvencions, el regidor de Cultura, Carles Ros, ha afirmat que “amb aquestes subvencions, l'Ajuntament ajuda a posar al dia els equipaments de les entitats culturals per seguir motivant i implicant a la gent per organitzar activitats culturals, i així fer un poble més cohesionat i més lliure”.

De la seva banda, l’alcalde Joan Ramon Casals, ha posat en valor que “aquest patrimoni continuï sent propietat de les entitats fundadores” i ha afegit que “les aportacions municipals mai seran suficients per compensar tot el que aporten aquestes entitats a la vila”.

L’acte ha comptat amb els representants de les entitats beneficiàries: Joan Arús per part del Foment Cultural i Artístic; Josep Maria de Temple per part de la Joventut Catòlica – La Peni; i Marta Espona per part de l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei.

Els tres han coincidit en agrair la subvenció però també han destacat que els ajuda a afrontar només una part de les necessitats que té el seu patrimoni de ser reformat i adequat a la normativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article