La portaveu de la Generalitat es desfà en elogis envers els Premis Culturals del Baix Llobregat

Cultura.

Foto de grup amb el president Montilla al mig al costat d’ Artadi.
Foto de grup amb el president Montilla al mig al costat d’ Artadi.

Els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat es van crear el 1999 amb motiu del 25è aniversari de l’entitat per reconèixer públicament persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat en els àmbits del cartell de premis a la comarca del Baix Llobregat.

En total, s’ha atorgat 13 premis repartits en quatre àrees: premis d’Arts; d’Innovació i Coneixement, de Cohesió Territorial i de Cohesió Social.

Així mateix, s’ha lliurat el premi a la Personalitat Baix Llobregatina de l’Any i el premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. “Els premis posen en valor la riquesa i la diversitat, que no ens fa por, del moviment cultural del Baix Llobregat”.

Amb aquesta afirmació, la consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha destacat la importància de la desena edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, que s’han entregat aquesta nit a Sant Just Desvern i que organitzen el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

La consellera Artadi ha subratllat “la importància de la cultura com a pilar fonamental de la societat del benestar” i, en especial, “la diversitat d’aquests premis com una mostra de la riquesa del territori”.

En aquest sentit, la portaveu ha agraït la feina “excel•lent” que fa l’entitat per “cohesionar la societat i per dinamitzar el territori”. “El Baix Llobregat és sinònim d’economia, de serveis pròspers i públics i això ha estat possible per la feina de la societat organitzada”, ha afegit. Així mateix, ha destacat que “a través de la cultura, el Baix Llobregat s’ha dotat d’una personalitat pròpia i que cal reivindicar”.

Ha destacat que la cantant Rosalía, la qual ha estat premiada com a Personalitat Baix Llobregatina de l’Any, “representa molt bé la personalitat de la comarca, buscant la reinterpretació de les arrels i de projectar-nos cap al futur d’allò que és més tradicional. Avui la reconeixem des de la comarca i ahir se li atorgaven dos Gramys”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article