La nova permanent de les Joventuts d’Esquerra Republicana tindrà dos representants del Baix Llobregat

Política.

El jovent independentista del Baix Llobregat pren responsabilitats a les joventuts d’ ERC.
El jovent independentista del Baix Llobregat pren responsabilitats a les joventuts d’ ERC.

La nova permanent nacional, que s'encarregarà de dirigir el Jovent Republicà durant els propers dos anys, té una important representació de membres del Baix Llobregat gràcies a que la militància va escollir per majoria al cervellonenc Aniol Costa per a la secretaria de comunicació i al santfeliuenc Aitor Rivera per a la secretaria de campanyes, activisme i mobilitzacions.

Al seu discurs, l'exportaveu del Baix Llobregat i nou secretari nacional de comunicació, Aniol Costa, ha posat èmfasi en que "hem de ser capaços de guanyar-nos la confiança de tots els i les joves del país" i en la necessitat de "comunicar d’una forma més humana, connectant amb la seva realitat".

També ha remarcat que el principal repte que haurà d'afrontar com a secretari és que la militància "sigui capaç de coordinar-se i anar a la una per defensar la societat lliure que volem: una societat republicana, de persones informades, compromeses i amb esperit crític", ha destacat.

En aquest sentit, l'anterior secretari d'organització del Baix Llobregat i nou secretari nacional de campanyes, activisme i mobilitzacions, Aitor Rivera, ha destacat al seu discurs la necessitat de mobilitzar a la militància de l'organització, "cal que siguem a totes les mobilitzacions on se’ns espera, però també allà on no se’ns espera. Mobilitzem-nos pel dret a l’habitatge, per la sanitat pública, pels drets LGTBI+, per un treball digne, i per moltes altres lluites que compartim amb gran part de la nostra societat".

A més, també ha recalcat la neccesitat d'interpelar el jovent d’arreu del territori que encara no coneix el Jovent Republicà, però també al jovent que "ens coneix però que encara no ens té confiança".

En aquest sentit, considera que "els hem de transmetre que compartim les seves lluites i que som l’eina necessària per assolir-les, que la República passa pels joves i que el present està a les mans de tot el jovent".

Per altra banda, el reescollit portaveu nacional, Pau Morales ha defensat en el seu discurs que, “la incògnita del judici als líders independentistes no serà la sentència sinó com entomarà el cop el moviment independentista,” assegurant que, “els joves farem pagar un preu tan alt per la repressió que serà inassumible per l’Estat espanyol, que mai podrà tornar a dir a ulls del món que és una democràcia”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article