Entre el 30 de novembre i el 9 de desembre s’interromprà el servei dels FGC entre les estacions de l’Hospitalet, Cornellà i Sant Boi

Societat.

FGC oferirà servei substitutori amb autobús en els trams afectats per garantir la mobilitat dels viatgers.
FGC oferirà servei substitutori amb autobús en els trams afectats per garantir la mobilitat dels viatgers.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modificarà el servei entre les estacions de l’Hospitalet Av. Carrilet i Cornella Riera i entre L’Hospitalet Av. Carrilet i Sant Boi per obres de millora de la infraestructura.

Els treballs consistiran en refer un tram de la contravolta del túnel que uneix aquestes estacions que està malmesa pels moviments d’aigua del nivell freàtic.

Així, el divendres 30 de novembre (a partir de les 10.00 hores) i fins al diumenge 9 de desembre s’interromprà el servei ferroviari en aquests trams de la línia Llobregat-Anoia.

El tall afectarà el tram entre l’Hospitalet Av. Carrilet i Cornellà Riera les hores punta del dies laborables (de 7h a 9h del matí). Els dies feiners, fora de les hores punta del matí, i els dies festius el tall serà entre les estacions de l’Hospitalet i Sant Boi.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris diferents serveis d’autobusos substitutoris per enllaçar amb les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet, Almeda, Cornellà Riera i Sant Boi.

La circulació dels trens entre les estacions de Pl. Espanya i l’Hospitalet s’efectuarà fora dels seus horaris habituals, per la qual cosa, caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al web i a les vitrines de les estacions.

Els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions de Martorell, Manresa, Igualada, etc. no veuran modificats els seus horaris habituals. Aquests horaris estan disponibles al web d’FGC, a l’aplicació per a mòbils o a les vitrines de les estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article